Relatietherapie de beste investering in je relatie

Investeer in je relatie om elkaar weer terug te vinden

U heeft relatieproblemen? Met relatietherapie investeer je in je relatie en worden relatieproblemen ineens mogelijkheden om elkaar weer terug te vinden.

Wat is de oorzaak van de problemen binnen een relatie?

De redenen van relatieproblemen binnen de relatie of huwelijk kunnen talrijk zijn zoals “Onze relatie geeft me niet wat ik nodig heb,” “Mijn partner en ik groeien uit elkaar” of “Hij of zij gaat vreemd”.

U vraag zich af “deel ik mijn leven” nog met mijn partner?

Waarom een relatietherapeut, wat doet een relatietherapeut?

Sommige mensen beginnen niet aan relatietherapie, omdat ze vinden dat ze het ‘toch allemaal zelf kunnen doen’. Dat laatste klopt, maar vaak worden belemmerende patronen, omdat ze zo gewoon zijn, niet herkend. Een relatietherapeut kan met een geoefend oog en een scherp oor helpen om de patronen te herkennen door verdiepende vragen te stellen, met aandacht voor ieders behoefte aan liefde en intimiteit. Ook geeft zij haar indruk van je gedrag. Een relatietherapeut verdiept zich afwisselend in ieders standpunt en trekt geen partij.

Welke soorten relatietherapie zijn er om relatieproblemen op te lossen?

Ik werk met meerdere zeer effectieve werkmethodes zoals:

De vorm wordt afgestemd op wat past bij u als paar. In de intake wordt gekeken welke werkmethode het beste bij uw situatie past.

Wat is de kans op succes bij relatietherapie?

Over het algemeen is 90% van de relaties in therapie succesvol. Relatietherapie kan uitkomst bieden, het is investeren in je relatie en geen falen als je daarbij ondersteuning zoekt.