Relatietherapie Roosendaal

Een nieuw gezamenlijk leven met relatietherapie in Roosendaal

Er kan een moment komen in uw leven dat u bent gestrand met elkaar. Dat u er samen niet meer uitkomt en elkaar helemaal niet meer begrijpt. U leeft langs elkaar heen, er is aldoor ruzie, uzelf of de ander gaat vreemd of het lukt u niet om samen met uw partner de dingen op één lijn te krijgen. Veel stellen nemen veel te snel de stap om maar uit elkaar te gaan wanneer de dingen kortere of langere tijd niet goed lopen. Dat is jammer, want vaak kunt u er samen wel uitkomen. Maar dat gaat niet altijd zonder hulp. Met behulp van relatietherapie in Roosendaal bij Praktijk Akkerwinde, kunnen u en uw partner misschien straks wel weer het leven samen leven zoals u dat zich had voorgesteld.

Marga van Blanken
Relatietherapeut

Samen eruit komen

Samenleven met zijn tweeën begint altijd hoopvol en vol verliefdheid en idealen. Maar in veel relaties komt er een punt dat het niet meer gaat. Soms zijn er tegenslagen van buitenaf. Ontslag, financiële problemen of ziekte die u niet samen de baas kunt. Ook kan het zijn dat één van beiden qua innerlijke groei een andere richting is ingeslagen en u totaal niet meer op één lijn zit. Vaak wordt van de ander dan verwacht dat die zich aanpast en aan uw wensen tegemoet komt. Maar zo werkt dat niet altijd. Met relatietherapie in Roosendaal leert u beiden om uw behoeftes af te stemmen en daar respectvol mee om te gaan. Want waar ooit de liefde en genegenheid is geweest is deze vaak niet zomaar weg, maar alleen vertroebeld door problemen. Het is zeker de moeite waard om te kijken of deze terug te vinden is. Met onze relatietherapie in Roosendaal en omstreken bieden wij u en uw partner graag een helpende hand.

Over Marga van Blanken

Ik ben Marga van Blanken (1959), getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. Na een loopbaan in de binnenvaart heb ik het roer omgegooid en begeleid ik al weer jaren mensen, in verschillende settingen.
Eerst in jeugdhulpverlening, psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg, en sinds 2005 als zelfstandig werkend therapeut.

Contactgegevens

Akkerwindestraat 61

4761ZG

Zevenbergen
T: 0168-326670
E: info@praktijkakkerwinde.nl