Relatie therapie Zevenbergen

Inzicht in uw relatie met relatietherapie in Zevenbergen

Kampt u met relatieproblemen? Wij bieden relatietherapie in Zevenbergen aan. De oorzaken van problemen binnen een relatie kunnen uiteenlopend zijn. Misschien brengt de relatie niet wat u ervan had verwacht, misschien is het vertrouwen binnen de relatie ernstig beschaamd, zijn u en uw partner door de jaren heen uit elkaar gegroeid of misschien spelen andere externe factoren, zoals financiële problemen, een ontslagsituatie of ziekte een bepalende rol. De stress die de bovengenoemde situaties met zich meebrengen, kan een flinke weerslag hebben op het evenwicht en het functioneren binnen uw relatie. Ook al lijkt het willen vechten voor een relatie door middel van relatietherapie nog enigszins in de taboesferen te verkeren, toch blijkt dat door 90% van de stellen relatietherapie als succesvol wordt ervaren. Met deze wetenschap biedt Praktijk Akkerwinde in Zevenbergen relatietherapie aan, waarbij wij ondersteuning aan u en uw partner bieden.


Marga van Blanken
Relatietherapeut

Geef uw relatie nog een kans

Een punt waarop relaties vaak stuk dreigen te lopen is het gebrek aan communicatie. Er ontstaat dikwijls een beeld van elkaar dat niet helemaal blijkt te kloppen. Tevens komt het vaak voor dat men te veel bezig is met elkaars tekortkomingen en zich minder focussen op de positieve dingen binnen de relatie. Deze tekortkomingen kunnen een eigen leven gaan leiden en conflicten kunnen uiteindelijk gaan over randzaken, waarbij de oorspronkelijke reden uit het oog wordt verloren. Tijdens de relatietherapie in Zevenbergen wordt met een intakegesprek bepaalt welke methode het beste bij jullie zal passen. Zo kan de bemiddelaar jullie helpen om te bepalen wat de pijnpunten zijn binnen de relatie en dan zal duidelijk worden of u nog in de relatie wilt investeren of dat scheiden wellicht de beste keuze zal zijn. Wat de uitkomst ook zal zijn, het geeft u inzicht, waaruit de juiste beslissing kan voortvloeien.

Over Marga van Blanken

Ik ben Marga van Blanken (1959), getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. Na een loopbaan in de binnenvaart heb ik het roer omgegooid en begeleid ik al weer jaren mensen, in verschillende settingen.
Eerst in jeugdhulpverlening, psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg, en sinds 2005 als zelfstandig werkend therapeut.

Contactgegevens

Akkerwindestraat 61

4761ZG

Zevenbergen
T: 0168-326670
E: info@praktijkakkerwinde.nl